Hotel Helin Calea Bucuresti, Craiova

Informatii rezervari Hotel Helin Calea BucurestiStr. Calea Bucuresti Nr. 88

Hotel Helin este situat in apropiere de centrul orasului intro zona de interes economica si comerciala, pe artera principala - Calea Bucuresti - care leaga orasul Craiova de orasele Timisoara si Bucuresti.

Hotel Helin este structurat din 25 camere (single, duble, apartamente, suite, vip), restaurant, sala de conferinta, birou de interviuri, terasa exterioara si bar de noapte. Hotel Helin este incadrat de o zona industriala precum si o zona comerciala foarte puternica a orasului Craiova: Mall Auchan (la doar cateva sute de metri), Ford, MAT SA, Cummins, Arabesque, Facultatea de Electrotehnica, Caminele Studentesti, Facultatea de Mecanica si doar la 3 km distanta de Aeroportul International Craiova.

Recepţia hotelului este deschisă NON STOP pentru dvs. Puteţi suna, puteţi trimite un email sau puteţi veni direct la recepţia hotelului iar recepţionerii noştri vă vor îndrumă cu răspunsuri şi vă vor face şederea cât mai plăcută.

Oferim transport catre si de la aeroport pentru clientii care ne solicita acest lucru. Hotelul dispune de masini de lux, microbuze si autocare ce va pot fi puse la dispozitie.Tarife de receptie la Hotel Helin Calea Bucuresti

Camere single:

Camere duble:

Harta - vedeti cum puteti sa ajungeti la locatie

Informatii rezervari Hotel Helin Calea BucurestiSC HELIN'S TRADING SRL
Reg. Com.: J16/3403/1994
CUI: RO 6591550
Adresa: Str. Calea Bucuresti, Nr. 88
Telefon: +4 0727.60.60.60
Fax: +4 0251.46.71.71; +4 0351.41.31.28
E-mail: hotel@helinstrading.com
Website: www.helinstrading.ro

Obiective turistice Dolj