Hotel Helin Aeroport, Craiova

Informatii rezervari Hotel Helin AeroportStr. Aviatorilor Nr. 10

Hotel Helin se afla in vecinatatea Aeroportului Craiova. De la gara Craiovei pana la Hotel Helin Aeroport sunt 6 km. Hotelul Helin Aeroport este situat in vecinatatea Aeroportului Craiova, cu intrare dinspre Centura de Nord.

Hotel Helin Aeroport Craiova dispune de 58 de camere, impartite in camere duble, garsoniere si apartamente (18 mp - 40 mp), sala mic dejun (100 locuri), salon international (450 locuri), salon romanesc (300 locuri), sala conferinta Amaradia (20 locuri), sala conferinta Jiu (200 locuri), sala conferinta Dunarea (350 locuri), 2 gradini de vara, parcare luminata si supravegheata video pe timp de noapte (300 locuri), spalatorie, 2 limuzine, 2 autocare, seif, sauna, bazin de inot acoperit, bazin de inot pentru copii, jacuzzi si masaj.

Helin surprinde publicul prin punerea la dispozitie a unei piscine acoperite ultramoderne, intime, cu un ambient occidental de lux, care ofera posibilitatea organizarii de petreceri private, cure de relaxare dar si a lectiilor de inot cu instructori profesionisti. Are in dotare bazin pentru copii, sauna, jacuzzi, dusuri, muzica si bar, toate acestea creand o atmosfera de vis.

Oferim transport catre si de la aeroport pentru clientii care ne solicita acest lucru. Hotelul dispune de masini de lux, microbuze si autocare ce va pot fi puse la dispozitie.Tarife de receptie la Hotel Helin Aeroport

Camere single:

Camere duble:

Harta - vedeti cum puteti sa ajungeti la locatie

Informatii rezervari Hotel Helin AeroportHOTEL HELIN AEROPORT
Craiova, Romania
Str. Aviatorilor, Nr. 10
Cod postal 200786
Telefon: 0040-758-460-046
E-mail: hotel@helin.ro
Website: www.helinaeroport.ro

Obiective turistice Dolj