Oferte cazare Craiova :: Hoteluri, pensiuni, vile, cabane Craiova

Oferte cazare Craiova, Dolj
Lista unitati turistice Dolj 
 1. Pensiunea Flormang 1

  Str. Dezrobirii, nr. 134, Craiova

  Pensiunea Flormang 1, una dintre cele 3 pensiuni aflate in localitatea Craiova (situata pe Strada Dezrobirii, Nr. 134), dispune de 8 camere amenajate cu mobilier elegant si are toate facilitatile de care un turist are nevoie, dar si un restaurant cu o capacitate de pana la 80 de locuri unde se pot organiza diferite evenimente gen botezuri, festivitati, comemorari, majorate, intalniri de afaceri etc. Pensiunea Flormang 1 se afla la 5 minute de centrul orasului Craiova, dar si foarte aproape de Gara Craiova.

  Citeste mai multe

 2. Pensiunea Flormang 2

  Str. Rovinari, Valea Rosie, Craiova

  Pensiunea Flormang 2, una dintre cele 2 pensiuni aflate in aceeasi locatie (Strada Rovinari din Cartierul Valea Rosie), dispune de 8 camere amenajate cu mobilier elegant si au toate facilitatile de care un turist are nevoie, dar si un restaurant cu o capacitate de pana la 60 de locuri unde se pot organiza diferite evenimente gen botezuri, festivitati, comemorari, majorate, intalniri de afaceri etc. Pensiunea Flormang 2 se afla intr-o locatie linistita, vis-a-vis de vilele Petrolistilor din Cartierul Valea Rosie (actual Cartierul Eroilor), pe strada Rovinari.

  Citeste mai multe

 3. Pensiunea Flormang 3

  Str. Rovinari, Valea Rosie, Craiova

  Pensiunea Flormang 3, una dintre cele 2 pensiuni aflate in aceeasi locatie (Strada Rovinari din Cartierul Valea Rosie), dispune de 10 camere amenajate cu mobilier elegant si au toate facilitatile de care un turist are nevoie. Pensiunea Flormang 3 se afla intr-o locatie linistita, vis-a-vis de vilele Petrolistilor din Cartierul Valea Rosie (actual Cartierul Eroilor), pe strada Rovinari.

  Citeste mai multe

 4. Hotel Flormang

  Calea Severinului, nr. 7B, Craiova

  Flormang, cel mai modern hotel/restaurant din Craiova te asteapta intr-o noua locatie. Organizam nunti, botezuri, cocktail-uri, receptii si intalniri de afaceri in cele 2 sali de restaurant de 350, respectiv 150 de locuri.

  Citeste mai multe

 5. Hotel Helin Aeroport

  Str. Aviatorilor, nr. 10, Craiova

  Hotel Helin se afla in vecinatatea Aeroportului Craiova. De la gara Craiovei pana la Hotel Helin Aeroport sunt 6 km. Hotelul Helin Aeroport este situat in vecinatatea Aeroportului Craiova, cu intrare dinspre Centura de Nord.

  Citeste mai multe

 6. Pensiunea Safta Residence

  Str. Noua, nr. 1, Pielesti

 7. Hotel Helin Central

  Str. A. I. Cuza, Craiova

 8. Hotel Euphoria

  Str. Iancu Jianu, nr. 16, Craiova

  Situat la numai 2 minute de centrul orasului Craiova, hotelul nostru va ofera siguranta si confort pe durata intregii sederi. Va punem la dispozitie 22 de camere impartite in camere single, double si apartamente mobilate elegant si cu stil.

  Citeste mai multe

 9. Motel Steaua Nordului

  Str. Alea 4 Şimnic, nr. 46, Craiova, Centura de nord, km. 9, Dolj

  Motelul Steaua Nordului din Craiova, se afla pozitionat pe centura cea noua a orasului pe partea de Nord (de aici si denumirea Steaua Nordului) intr-o zona in care se afla foarte multe parcuri auto second-hand. Deci, pornind de la Motelul Steaua Nordului spre Aeroport, pe ambele sensuri de mers pe sosea, veti gasi foarte multe parcuri auto ce comercializeaza masini second hand aduse din Germania in special.

  Citeste mai multe

 10. Hotel Helin Calea Bucuresti

  Str. Calea Bucuresti, nr. 88, Craiova

  Hotel Helin are una dintre cele mai futuriste arhitecturi din oras. Este situat in apropiere de centrul orasului intro zona de interes economica si comerciala, pe artera principala - Calea Bucuresti - care leaga orasul Craiova de orasele Timisoara si Bucuresti.

  Citeste mai multe

 11. Hotel Articus

  Calea Severinului, nr. 7L, Craiova

  Hotelul Articus este situat în Craiova, la numai 1,5 km de centrul orașului. Acest hotel elegant pune la dispoziţie un restaurant à la carte, un bar. De asemenea, oaspeții se pot delecta cu o băutură pe terasă.

  Toate camerele şi suitele Hotelului Articus au aer condiționat, minibar şi vedere la oraș. Sunt dotate, de asemenea, cu TV prin cablu cu canale digitale şi HD, acces WiFi, precum şi internet prin cablu de mare viteză. Baia este prevăzută cu uscător de păr și halate de baie.

  Citeste mai multe

 12. Pentru a adauga un hotel sau o unitate turistica in judetul Dolj, va rugam sa apasati pe Inregistrare in meniul de sus.


  Booking.com