Observatorul Astronomic Constanta

Observatorul Astronomic Constanta

  Pe timpul zilei, la Observatorul Astronomic Constanţa puteţi urmări activitatea solară şi petele solare, cu ajutorul unui telescop solar special Coronado.

  Pe toată durata zilei, în sala de cinema rulează proiecţii 3D pentru pasionaţii de astronomie şi nu numai: „Călătoria luminii în Univers”, „Lumea subacvatică”, desene animate (pentru părinţii care vin cu copiii). Întâlnirile de seară încep la ora 20.30 cu o spectaculoasă proiecţie 3D, cu durata de aprox. 50 minute, în care vă sunt dezvăluite tainele Universului şi ale sistemului nostru solar.

  După terminarea proiecţiei, observaţi prin telescoape numeroase corpuri cereşti şi primiţi informaţii specializate despre planetele Jupiter, Marte şi Saturn, despre Luna – satelitul nostru natural, despre diversele constelaţii vizibile, aflaţi diferenţa dintre o stea tânără şi una bătrână şi descoperiţi steaua dublă din Carul Mare. Vă aşteptăm în fiecare zi la Observatorul Astronomic Constanţa!

  Vizitarea expozitiei si participarea la activitatile tematice se vor face pe baza de bilet de intrare achizitionat de la Observatorul Astronomic/Sala de Conferinte Marcel Stanciu;

  REPREZENTATII DELFINARIU:

  Luni-Duminica: 11:00 - 1500 - 1900

  In cazul in care vremea este închisă sau ploua sau exista alte solicitări, se vor tine suplimentar reprezentanțiile de la orele 13.00 si 17.00.

  PROGRAM DE VIZITARE ACVARIU: 10:30 - 21:30

  DEMONSTRATII PLANETARIU:

  Luni-Duminica: 9.45 - 11.45 - 12 45 - 13 45 - 15.45 - 16.30

  Accesul în Planetariu este permis copiilor peste 5 ani.

  Proiecții filme în colaborare cu SC Capricorn srl doar pentru vizitatorii complexului muzeal (Delfinariu sau Microrezervatie) la prețul suplimentar de 7 lei elev și 10 lei adult, în incinta planetariului la orele : 17.30 - 18.15 - 19.45

  Observatorul Astronomic Constanţa

  Program zilnic: 10-24 (în funcţie de condiţiile meteo)

  Tarife 1 iulie -31 august 2016:

  Tarif unic Delfinariu, Microrezervatie, Pasari exotice:

  40 lei - adulţi

  10 lei – elevi, studenţi

  pentru copiii sub 7 ani intrarea este liberă

  Tarif Microrezervatie
  8 lei - adulţi
  2 lei - elevi, studenţi  Tarif Planateriu
  8 lei - adulti
  2 lei - elev/student  Tarif Acvariu
  20 lei - adulţi
  5 lei - elevi, studenţi
  ptr copii sub 7 ani intrarea este gratuita  Materialul de mai sus a fost preluat de pe site-ul oficial al Planetariului www.delfinariu.ro.
  Orice schimbari efectuate la locatie nu sunt raspunderea site-ului www.mediatur.ro.